זה מדעי: מחקרים מעודדים שימוש באניון

השימוש באניון (יונים שליליים) הוא הטרנד הבריאותי שתופס תאוצה ברחבי העולם | מחקרים רבים מאוששים את התועלת הבריאותית הצפונה ביונים השליליים, ומעודדים מאוד את השימוש באניון

 

הנה כמה מחקרים מרתקים, שאולי יגרמו למעסיקים בעולם, להתקין יוניזטור בכל עסק ומפעל שהוא…

רגע, מה שאלת?

מהו יוניזטור?

ובכן זהו מכשיר חשמלי הפולט לאוויר אניונים – יונים שליליים, שמיטיבים עם הבריאות שלנו.

ועד שהוא יהיה נגיש לנו כאן בארץ, היוני-מה-שמו, תמיד נוכל להשתמש במיני-יוניזטור-אישי, בדמות תחבושות מגע הקסם…

קדימה, למחקרים:

  • במחקר אשר נערך בטחנת קמח בשוויץ, הניחו מכשירי יוניזטור בשני חדרים שבכל אחד מהם 22 עובדים. בחדר אחד הופעל יוניזטור חשמלי במהלך תקופת הניסוי. בחדר השני היוניזטור היה סגור לאורך כל הזמן, למרות שגרמו לעובדים להאמין שהם עובדים בחדר מועשר ביונים שליליים. במהלך ששה החודשים של הניסוי הזה, נרשמו 22 היעדרויות עקב ימי מחלה לעובדים בחדר שבו פעל היוניזטור. באותו הזמן, לעובדים בחדר השני, שבו היה מכשיר שאינו פועל, נרשמו 64 היעדרויות וימי מחלה. במשך חודש של מגיפת שפעת איבדה הקבוצה הראשונה 3 ימי מחלה, בשעה שבקבוצה השנייה איבדו 49 ימים למחלה (Stark, 1971).

 

  • במחקר אשר נערך במשרדי בנק בשוויץ, עבדה קבוצה אחת של 309 עובדים בסביבה מטופלת ביונים שליליים. קבוצה שניה של 362 עובדים פעלה בסביבה שאינה מטופלת. במהלך החודשים הבאים, על כל יום של מחלה שאיבדו עובדים מן הקבוצה הראשונה (מחלות אשר קשורות במערכת הנשימה – הצטננות, שפעת, דלקת גרון וכד'), איבדו העובדים בקבוצה השנייה 16 ימים (Soyka, 1991)

 

  • במחקר של אוניברסיטת סארי, במטה חברת הביטוח נורוויץ' יוניון, הציבו שמונה מערכות יוניזטור באזור המחשבים והכנת המידע. לפני הבדיקה, צוות המחקר השקיע חודש ימים בריכוז הנתונים על אירועים אשר קשורים במחלה וכאבי ראש. במהלך המחקר, כאשר היוניזטורים פועלים, ירד מספר האירועים ב 78%. עם סיום המחקר בחר נורוויץ' יוניון לשמור את היוניזטורים במקומם (Soyka, 1991).

 

  • במחקר אשר נערך באוניברסיטת קולומביה, ישבו 25 אנשים עם דיכאון עונתי מול יוניזטור במשך חצי שעה בכל בוקר, במהלך חודש ימים. חצי מהמשתתפים קיבלו רמה נמוכה של יונים שליליים, והמחצית השנייה קיבלה רמה גבוהה. הוכח כי הרמה הגבוהה של היונים הייתה יעילה כמו תרופות נוגדות דיכאון, כמו פרוזק וזולוף, וללא תופעות הלוואי שיש לתרופות אלה.

 

  • ב-1969, מצא חוקר צרפתי כי ייצור עודף של הנוירו- הורמון סרוטונין, כתוצאה מחשיפה ליוניים חיוביים, גורם נדודי שינה וסיוטים. כשטיפל בקבוצת אנשים אשר חוו בעיות שינה כתוצאה מייצור עודף של סרוטונין בעזרת יוניזטור חשמלי, הוא מצא שרובם הצליחו לישון טוב יותר (Soyka, 1991).

 

  • מחקר שנערך במשרד החקלאות האמריקאי מצא שבחדר עם יונים שליליים היה 52% פחות אבק באוויר, ו 95% פחות חיידקים באוויר (מכיוון שהרבה מהגורמים לזיהום נמצאים על חלקיקי אבק מרחפים). משרד החקלאות האמריקאי ערך מחקר נוסף כדי לבדוק את היעילות של טיהור חיידקי סלמונלה אשר נישאים באוויר )חיידקים אשר ידועים כגורמי זיהום ומחלות דרכי העיכול). היונים שליליים הקטינו את כמויות הסלמונלה באוויר באופן קיצוני.

 

  • מדענים הראו כי יוניזציה מקטינה את רמות החיידקים ביחידות כוויות וניתוחים, התאוששות מניתוח, טיפול בכוויות בלמעלה מ 96% כעבור שבועיים, מה שמוביל להחלמה טובה יותר ומהירה יותר של המטופלים.

 

  • נמצא על ידי מדענים כי השימוש ביונים שליליים מקטין נוכחות של וירוסים מרחפים בכ 40%. הצטננות, שפעת, אלרגיה, רגישות. מחקר שפורסם בגיליון 1987 גם הראה כי שימוש ביונים שליליים חופשי מתופעות לוואי. (Journal of Applied Microbiology).

זהו רק מדגם קטן מתוך המחקרים שנעשו בכל העולם, על תועלתם של היונים השליליים וחשיבותם במערכת הגוף. 

ספקו גם אתם לגופכם את הקסם הזה!

תגובה אחת בנושא “זה מדעי: מחקרים מעודדים שימוש באניון”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

התייעצי לפני
שאת מתחילה

צוות היועצות שלנו ישמח לענות לך בדיסקרטיות על כל שאלה, כדי שתעניקי לגופך את הטוב והמתאים לך ביותר!

טלמסר: 0799-180-406

magahakesem33@gmail.com

אני בריאה בדרך כלל,
כיצד מגע הקסם יכול לעזור לי?
איזה סוג יתאים לי ביותר?
האם אפשר להשתמש בכל מצב?

קבלי למייל מידע מפורט!

בלוג הקסם